top of page
Top
Image by 2H Media

uganda & rwanda

WE SHARE AROUND 98% OF OUR DNA WITH GORILLAS.
AROUND 1,063 EXIST IN THE WILD.

Image by Hennie Stander

Cufundă-te în natura sălbatică, intactă.
Să mergi într-o expediție ca să te întâlnești cu gorile este o experiență care nu o vei uita niciodată. Privirea în ochii expresivi ai acestor giganți va fi cu siguranță cea mai neobișnuită și emoționantă interacțiune cu viața sălbatică pe care o veți avea vreodată.

Uganda și Rwanda sunt două țări despre care probabil nu știi prea multe și poate nu înțelegi de ce ar trebui să le vizitezi. Cu toate acestea, aceste destinații au potențialul de a deveni cele mai frumoase locuri pe care le-ai explorat vreodată.

Gorilele vor fi cele pe care vom pune accent în această expediție, însă din program nu vor lipsi nici alte animale renumite ale continentului African. Ba chiar vor fi foarte multe. Maimuțe aurii (golden monkey), leul cățărător (tree-climbing lion), cimpanze, bivoli, elefanți, kobi, jimela, crocodili, girafe și dacă norocul va fi de partea noastră, chiar și hipopotami sau leoparzi.

 • Informație generală și itinerariul călătoriei în Islanda
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
 • Prețul - ce include, ce nu include și termeni de plată
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Excursia cu barca spre balene Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina Termeni de plată: Pentru a rezerva loc este nevoie să achitați 40% din costul călătoriei.
 • Vreau să merg. Care este următorul pas?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, locul tău în grup este rezervat. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
Image by Shelby Murphy Figueroa

boat trip on nile river

Vom merge cu croaziera pe celebrul Râul Nil, unde, dacă avem noroc, vom avea ocazia să vedem crocodili, hipopotami și o gamă variată de păsări rare. Vom vedea cu ochii noștri punctul în care Râul Nil se unește cu Lacul Albert, care este unul dintre principalele puncte de atracție ale acestei expediții.

Image by Doug Morris

eye contact with gorillas

Scriind acest text și privind în ochii gorilei, chiar și aici în monitor, mă iau fiorii. Ai impresia de parcă ai privi undeva adânc în trecut, spre ceva care te depășește, te simte, te înțelege și dincolo de convingerile omenirii, posedă o intelegență și înțelepciune profundă.

Image by Wade Lambert

spoting african wildlife

Continentul african este casă pentru majoritatea animalelor care noi, copii fiind, visam le vedem măcar vreodată în viață. Un continent a cărui frumuseți încă urmează să fie descoperite, pătrunse. Expediția dată va deveni una dintre cele mai frumoase povești a vieții tale.

highlights of the trip

wego logo orizontal.png
74526003_1418963821606357_80338838335248
bottom of page