top of page
Top
Image by AXP Photography

UZBEKISTAN

& abu dhabi

“Sitting in the middle of the old Silk Road, like a hub of a subway network, is Uzbekistan. No place in Central Asia do the riches and glory of the Silk Road’s commercialization come through more than here. Giant mosques look like museums. Mausoleums could pass for summer homes. Gardens and pools and castles dot cities like ancient country clubs. From the 6th to the 12th century, Uzbekistan was the place to go if you were a trader, traveler or dreamer.”

Image by AXP Photography

Samarkand este un oraș antic, la fel de vechi ca Roma, și a fost un punct important pe Drumul Mătăsii timp de aproape 2000 de ani. Aici, caravanele care călătoreau din China spre Mediterana se opreau. Orașul este cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă, cu madrase decorate cu țigle albastre și majolică.

Călătoria va continua în Bukhara, un oraș cu semnificație spirituală, plin de monumente istorice. Vom explora bazarurile din Samarkand și Bukhara și vom vizita atelierele de artizanat local.

Alăturați-vă nouă pentru a descoperi patrimoniul cultural, minunile arhitecturale și tradițiile colorate ale Uzbekistanului. În câteva zile, veți înțelege de ce acest loc este atât de fascinant.

 • Informație generală și itinerariul călătoriei în Islanda
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
 • Prețul - ce include, ce nu include și termeni de plată
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Excursia cu barca spre balene Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina Termeni de plată: Pentru a rezerva loc este nevoie să achitați 40% din costul călătoriei.
 • Vreau să merg. Care este următorul pas?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, locul tău în grup este rezervat. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
wego logo orizontal.png
74526003_1418963821606357_80338838335248
bottom of page