top of page
Top
Image by Hoach Le Dinh

việt nam

“Going to Vietnam the first time was life-changing for sure. Maybe because it was all so new and different to my life before and the world I grew up in. The food, culture, landscape, and smell; they’re all inseparable. It just seemed like another planet; a delicious one that sort of sucked me in and never let go.”

Anthony Bourdain

Dacă considerați că ați văzut suficient de multe țări și puține sunt cele care ar putea să vă mai impresioneze - să știți că printre acest puțin este și Vietnamul. O țară a cărei haos te ademenește, a cărei gălăgie te liniștește, a cărei frumusețe a naturii te inspiră. L-am vizitat de 3 ori, timp în care am reușit să ne îndrăgostim de tot ce reprezintă această țară - gustul fructelor, natura, oamenii, autenticitatea sa. Este unic în felul în care a reușit să combine istoria și modernismul, tradițiile și inovațiile, autenticul și confortul. 

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
wego logo orizontal.png
bottom of page