top of page
Top
Image by Alexander Slash

creta

Image by Tobias Reich
Image by Sébastien vantroyen

Creta este cea mai mare insulă grecească, locul de naștere al lui Zeus și al uneia dintre cele mai vechi civilizații, civilizația minoică. În timp ce arheologii excavează palatele care au fost construite de regele Minos, turiștii explorează ruinele labirintului Knossos, unde se spune că ar fi trăit monstrul Minotaur. Turcii, venețienii și arabii au trăit aici: moschei, cetăți și mănăstiri din epoci diferite coexistă pașnic alături.

Cea mai sudică insulă a arhipelagului grecesc este înconjurată de trei mări, Marea Egee, Libiană și Ionică.
Vizitatorii din Creta se vor simți la fel de bine dacă vor să exploreze sau dacă vor pur și simplu să își reîncarce bateriile și să se relaxeze pe insula însorită. Marea este de un albastru-verde magic, soarele strălucește, iar plajele sunt superbe. Sunt palmieri, munți și defileuri. Oamenii din Creta sunt întotdeauna prietenoși și ospitalieri. Ei vă vor hrăni cu plăcere, vă vor învăța cum să dansați sirtaki și vă vor învăța să trăiți viața așa cum trebuie - în liniște, fără grabă, cu savurarea fiecărei clipe.

  • Informație generală despre călătorie
    Dățile călătoriei: 10-20 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
  • Prețul, ce include și ce nu include?
    Prețul include: Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
  • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
    Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page