top of page
Top
2000x2000w.png
Новый проект (10)
Новый проект (8)
Новый проект (9)
we reconnect

datele călătoriei

preț

disponibilitate

contact

4-12 iunie 2023

2500€

12 locuri

+373 605 63636

Ne petrecem zilele înconjurați de prieteni, familie, muncă și alte angajamente. Dar chiar și cele mai satisfăcătoare dintre aceste activități ne pot face să ne simțim trași în prea multe direcții, cu prea multe solicitări de timp și energie. Poate fi dificil să găsim spațiul pentru a respira, spațiul pentru a ne conecta, iar acest lucru ne poate face să ne simțim blocați și fără direcție.

Acest refugiu vă va ajuta să vă reconectați la puterea, intuiția și vocea voastră. Vom explora mișcări și fluxuri conștiente care vă vor lăsa să vă simțiți mai în ton - corp, minte și suflet. Vom valorifica puterea elementelor și vom forma o conexiune mai profundă cu natura, cu corpul și cu sufletul nostru. Prin intermediul acestor sesiuni, vor apărea noi instrumente care vă vor ajuta să vă întoarceți la puterea voastră și să străluciți și mai mult decât o faceți deja.

Vino alături de noi și învață cum să te reconectezi cu sinele tău adevărat și cu vocea interioară blândă care te ghidează spre "casă".

Sound-Bath-event-with-Manolis-Zografakis-at-Yoga-Class-Chania.jpg

Manolis Zografakis

Manolis este un terapeut de sunet certificat, acreditat IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine), practicant de meditație Vipassana și un muzician pasionat. Implicarea și dragostea sa pentru muzică au început la vârsta fragedă de 12 ani, cu lecții de chitară clasică. În 2007 a intrat pentru prima dată în contact cu meditația, iar de atunci aceasta face parte integrantă din viața sa de zi cu zi. Primul contact al lui Manolis cu sunetul bolurilor cântătoare tibetane și al gongului a fost în 2015, când a participat la o ceremonie sound healing. S-a îndrăgostit imediat de sunetul bolurilor cântătoare. Datorită trecutului său muzical, trecerea la muzica meditativă și la vindecarea prin sunet a fost inevitabilă. Din 2016 până în 2019 a practicat vindecarea prin sunet sub îndrumarea Elénei Sofia. În 2019 a călătorit în Asia de Sud-Est timp de câteva luni, pentru a-și lărgi cunoștințele și experiența în vindecarea prin sunet și meditație.

În Kathmandu, Nepal, a învățat să folosească bolurile cântătoare tibetane și alte instrumente sacre pentru vindecare și bunăstare, sub îndrumarea maestrului Shree Krishna Shahi (a treia generație de vindecători tibetani cu boluri cântătoare și sunet). Manolis a participat la seminarii de meditație Vipassana de 10 zile în Kathmandu și Yangon, Myanmar. Din 2017, a oferit băi de sunet de grup și terapie prin sunet individuală în Germania, Grecia și Nepal.

În prezent, stabilit în Chania, Creta, Manolis oferă sesiuni de vindecare prin sunet de grup și private, precum și masaj acustic tibetan, în timpul cărora oferă tratament pentru relaxare, echilibrarea chakrelor, precum și pentru ameliorarea stresului, insomnie, durere și multe altele.

Новый проект (12).png
about.jpeg

Angeliki Rempelou

Născută și crescută în Atena, a devenit o studentă pasionată de yoga și o practicantă a meditației Vipassana după ce a obținut prima sa diplomă în arhitectură în 2009.

În căutarea unui mod de viață mai relaxat și mai sănătos, Angeliki a decis să evadeze din marele oraș și să se mute în Creta în 2011. În Chania, călătoria ei în lumea yoga a început cu adevărat, cu o practică de 2 ani de Asthanga Yoga. Apoi s-a pregătit în Hatha yoga tradițională cu yoghinul indian Harischchandra, iar mai departe în Iyengar Wall Yoga cu Martin Zilbauer în Germania. Și-a continuat studiile cu yoga prenatală și postnatală cu Gaia Laskou, Yoga Anatomy cu Daphne Panayotopoulos și Mindfulness cu Kain Ramsay. Își continuă cu pasiune formarea, cu numeroase ateliere și seminare.

 

Angeliki predă zilnic cursuri de yoga din 2015, ca instructor de yoga certificat (YAI) 590Hr. Ea este fondatoarea "Yoga Class Chania", un studio de yoga din Chania, unde predă în prezent. Studioul ei este un loc în care căldura, tenacitatea și energia ei contagioasă creează un mediu holistic pentru ca practicanții de yoga să învețe. Combinând și explorând diferite stiluri de yoga, concentrându-se pe respirație și pe curgerea naturală, ea folosește asanele și respirația ca instrument pentru a aprofunda conștiința fiecăruia în momentul prezent.​

☆ ce oferă retreatul

⋆ 7 sesiuni de yoga (în fiecare zi pentru fiecare chakra)
⋆ micul dejun pregătit de chef privat în fiecare dimineață
⋆ 4 cine pregătite de chef privat
⋆ apă, cafea, ceai, fructe proaspete
⋆ 2 sesiuni de sound healing
⋆ zborul tur retur din București

⋆ transport privat tur-retur la București

⋆ trai în cameră dublă în vilă superbă

⋆ transport privat pe insulă (transfer aeroport, transfer la plaje)

☆ nu include

- 3 cine la restaurant
- ceremonii în afara programului (ceremonie cacao, reiki)
- cheltuieli personale


☆ prețul retreatului
xxx euro

☆ capacitatea grupului
12 persoane

Image by Jo Sonn
Image by 五玄土 ORIENTO

programul unei zile

6:00-6:30 - trezirea
7:00-8:30 - sesiunea de yoha
8:30-9:30 - timp liber, duș
9:30-10:30 - mic dejun
10:30-17:00 - timp pentru plajă, bazin, citit, relaxare
17:00-18:30 - cina (cu excepția zilelor cu sound healing)

18:30-20:30 - sound healing (în ziua 3 și 7)

20:30-xx - timp liberziua aterizării
transfer aeroport spre vilă, cina în oraș

ziua plecării
mic dejun, transfer spre aeroport

despre spațiul în care vom trăi
homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png
power-plug.png

EXPEDIȚII

ACASĂ

POWER BREAKS

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

checklist.png

REGULAMENT

bottom of page