top of page
Top
Image by Michiel Ronde

dolomites

“Le Corbusier, celebrul arhitect francez naturalizat, urbanist, pictor și designer elvețian a fost cel care i-a numit „cea mai frumoasă lucrare de arhitectură din lume”. Un paradis pentru cei care iubesc activitățile în aer liber, natura neatinsă și munți grandioși”

Image by Tobias Rademacher

Munții Dolomiți - vorbind chiar la scară largă, sunt considerați a fi unul dintre cele mai epice peisaje muntoase din Lume
 

Am fost privilegiați să descoperim acest loc fantastic la începutul pandemiei, în lipsa aglomerației, în plină liniște și conexiune cu locul. Încă din acele zile ne-am promis să revenim aici, dar deja cu grup. Este un loc absolut fantastic pentru a te refugia de căldura nemiloasă a verii, pentru a te încărca cu puteri, inspirație și liniște. 

"A unique place to share moments"
 

Nu trece o zi în care să nu fim infinit de recunoscători naturii. Ea ne înconjoară, ne dă putere și nu așteaptă nimic de la noi în schimb. Să ne tratăm mediul înconjurător cu respect este cel mai mic lucru pe care vrem să i-l dăm înapoi.

mesaj de la proprietarii hotelului.

 • Informație generală și itinerariul călătoriei în Islanda
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
 • Prețul - ce include, ce nu include și termeni de plată
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Excursia cu barca spre balene Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina Termeni de plată: Pentru a rezerva loc este nevoie să achitați 40% din costul călătoriei.
 • Vreau să merg. Care este următorul pas?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, locul tău în grup este rezervat. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
wego logo orizontal.png
74526003_1418963821606357_80338838335248
bottom of page