top of page
Top
Image by Ahmad Qaisieh

iordania

perioada

04-13.11.2023

preț

1550€

disponibilitate

grup complet

contact

+373 605 63636

Image by Daniele Colucci
Image by Juanma Clemente-Alloza

Iordania, una dintre cele mai pacifiste țări în orientul mijlociu cu o bogăție a naturii de invidiat. Fiind în mare parte formată din nisip și piatră, aceste 2 materii în combinație au creat monumente naturale ce atrag călători din toate colțurile Planetei! Deșertul Wadi Rum unde s-a filmat Marțianul, Petra, orașul antic Petra care a devenit una dintre minunile noi ale Lumii, Marea Moartă și Marea Roșie.

Prima călătorie #wego în Iordania a fost tocmai în 2014 și de atunci a rămas una dintre destinațiile preferate. Ospitalitatea localnicilor a fost una de care nu prea am mai văzut în călătorii. Nu e cazul să povestim fiecare caz aparte, dar ne-au creat un sentiment de siguranță și stare de bine care ca un magnet atrage să revenim înapoi!

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
click pe imagine pentru detalii
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page