top of page
Top
logo.png

DISCOVER THE LAND OF

SAMURAI

Arrow+for+Page+1_1.gif

Japonia.. țară a cărei perfecționism este reflexia interiorului poporului său. Acești oameni, ai căror rădăcini se trag inclusiv de la Samurai, au păstrat în ADN-ul lor modul de viață în armonie cu natura, perfecționismul în lucruri mărunte, simplitatea în orice. Acum asta poate fi observat cu ochiul liber în felul în care japonezii și-au construit casele, clădirile și orașele, în principiile care stau la baza culturii lor. 
Prezenul Japoniei reprezintă combinație între trecut și viitor, unde pagodele vechi și porțile spiritelor coexistă în armonie cu clădiri futuristice zgârâie-nori, unde tradițiile și obiceiurile vechi se îmbină perfect cu nivelul economic super dezvoltat. 
Deși astăzi despre cultura, tradiția și filozofia Japoniei sunt scrise o sumedenie de cărți, atitudinea față de viață a oamenilor din Japonia este destul de ciudată pentru cei din west. Ei sunt capabili să admire frumusețea naturii pentru o lungă perioadă de timp și să absoarbă forță și inspirație din ea. Vederea sakurii înfloritoare și apusul soarelui sunt pentru ei un fel de simbol al neveșniciei frumuseții lumii. Chiar și priveliștea unui bambus aplecat sub zăpadă este pentru japonezi un simbol al curajului și al forței, iar grădinile create din pietre subliniază perfect tendința poporului japonez către conexiune cu momentul prezent, aprecierea frumuseții naturii și căutarea unui sens mai profund al vieții.
Amestecul perfect între moștenirea Orientului și realizările Occidentului este principalul motiv care atrage în Japonia mii de călători.

Screen Shot 2019-12-02 at 14.33.50.png

JAPAN

Octombrie 2020

TOKYO

DESCOPERA ITINERARUL

CUNOASTE LOCATIILE

TOKYO

 

O metropolă ultramodernă uriașă, în care trebuie să trăiești câteva luni pentru a vedea cel puțin jumătate din obiectivele ce le ascunde în sine. Acest oraș este nucleul celei de-a doua urbanizări după popilație din lume, metropola Tokyo având peste 37 de milioane de oameni. Este imposibil să descriem Tokyo, precum și să percepem deplin acest oraș, unde elementele de înaltă tehnologie coexistă cu templele vechi ale culturii Japoneze

Image by Clay Banks
Screen Shot 2019-08-23 at 21.34.12.png
kisspng-zen-ensō-buddhist-symbolism-bud
8 LOCURI
14 ZILE
Japan Map.jpg
Image by Timo Volz
Image by Yoav Aziz
kawaguchiko / kamakua

KAWAGUCHIKO

Muntele Fuji este unul sacru pentru japonezi. Japonezii tind să creadă că cei care-l vor cuceri, vor obține veșnicia vieții. Lacul Kawaguchiko este o locație în apropiere de Tokyo, care oferă priveliști incredibile spre acest munte, în apropiere de care se află și renumita pagodă din imaginea de mai jos. 

KAMAKURA

Multe escapade de o zi pot fi făcute din Tokyo, iar cea mai renumită este spre orașul Kamakura. Simbolul orașului este statuia de bronz a lui Buddha cu o înălțime de aproape 4 etaje, iar zi ne va fi înfrumusețată cu vizite la temple și plimbare în pădurea de bambus!

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
KANAZAWA / TAKAYAMA
Image by Svetlana Gumerova
Image by Yu Kato

TAKAYAMA

Micul oraș Takayama, adăpostit undeva printre Alpii japonezi, este numit fereastra către cultura japoneză antică și stilul de viață tradițional. Pe vremuri, în timpul iernilor înzăpezite, Takayama era tăiată din restul Japoniei, iar astăzi, când modernizarea a absorbit majoritatea țării, Takayama rămâne un fel de oază de „Japonia veche” a acestei frumoase lumi îndepărtate!

KANAZAWA

Cu 150 de ani în urmă, Kanazawa era al 4-lea oraș după mărime în Japonia. În prezent, acest oraș situat pe litoral, atrage călătorii datorită faptului că a păstrat în sine cartiere întregi de căsuțe ale geishilor, samurailor, cât și un templu interesant al ninja - Myoryuji. Tot aici e una din 3 cele mai frumoase grădini ale Japoniei - Kenroku-en.

Image by Walter Mario Stein
Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Kyoto
Image by Fidel Fernando
Image by Robby McCullough

KYOTO

Kyoto a fost capitala Japoniei de peste o mie de ani, devenind în acest timp un centru al celor mai bune realizări ale artei, culturii, religiei și gândirii japoneze. Pavilioanele cu acoperișuri curbate sunt reflectate aici pe suprafața nemișcată a iazurilor iar coniferele cresc, se pare, direct din stânci. În ciuda numeroaselor războaie, incendii și cutremure, Kyoto, din fericire, a fost salvată de devastarea celui de-al doilea război mondial care a avut loc în alte orașe din Japonia. Cu 2.000 de lăcașuri religioase în Kyoto: 1.600 de temple budiste și 400 de sanctuare shinto, precum și palate și grădini, Kyoto este unul dintre cele mai bine conservate orașe ale Japoniei.

Image by Daniil Vnoutchkov
Image by Antoine Cantoro
Image by Fezbot2000
Image by Shunsuke Ono

OSAKA


Osaka este capitala comercială istorică a Japoniei și, în prezent, este unul dintre principalele centre industriale și cele mai mari porturi ale țării. Orașul este situat pe aceeași insulă cu Tokyo, la 500 km de ea. Nativii din acest oraș sunt considerați în Japonia drept cei mai energici, veseli, neliniștiți și deschiși în comunicare, Osaka i se atribuie numele neoficial „Italia japoneză”.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Osaka a fost aproape distrusă și toate monumentele sale istorice au fost pierdute.

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Osaka
Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Image by Dean Cook
Image by Banter Snaps
Hiroshima

HIROSHIMA & MIYAJIMA

La pronunțarea cuvântul „Hiroshima”, aproape toată lumea are asociații triste. Într-adevăr, un oraș cu o istorie și o cultură bogată a avut o soartă foarte dificilă - pe 6 august 1945, la 8:15 dimineața, a fost șters de pe pământ. Dar, cu toate acestea, Hiroshima, reconstruită după acele evenimente teribile în cel mai scurt timp posibil, astăzi este un oraș înfloritor și în curs de dezvoltare, arată un exemplu de perseverență și muncă asiduă.
Miyajima este o insulă situată la jumătate de oră de Hiroshima, este recunoscută datorită porților din imagine, care crează unul din 3 cele mai frumoase peisaje din Japonia.

NARA & KOYASAN

Fiind în umbra renumitului oraș Kyoto, Nara este ratată în rutele turistice ale celor presați de timp. Totuși, Nara, este locul de naștere al multor locuri istorice semnificative și își prezintă principalele atracții cu o atractivitate mult mai mare decât Kyoto. Cu cele opt site-uri ale Patrimoniului Mondial UNESCO, Nara este al doilea cel mai mare „depozit” al patrimoniului cultural al Japoniei.
Muntele Koyasan, de-a lungul anilor, a adăpostit peste 2000 de temple, pagode și morminte pe versanții săi. În 2004, valea sfântă a fost inclusă pe lista patrimoniului mondial UNESCO

Screen Shot 2019-12-29 at 14.18.59.png
Image by Beau Swierstra
Image by Mirko Blicke

€ 2490
Pretul include

- Zborul Chișinău - Tokyo - Chișinău;
- Japan Rail Pass-ul pentru toată perioada (costul lui constituie 
387);
- Cazare pentru toată perioada în hoteluri;

- Transferul cu corabia pe insula Miyajima;
- Micul dejun pentru unele hoteluri;
- Intrarea în temple, parcuri și rezervații naturale;
- Însoțirea grupului de către Team Leader.

- Restul meselor care nu sunt incluse în program;
- Taxiuri locale și tips;
- Viza (pentru cetățenii moldoveni).

Cheltuieli

suplimentare

Informatie

utila

- Tipul călătoriei: city walking, culture discovering, short hikes;
- Numărul de nopți în călătorie: 14
- Numărul maxim de persoane în grup: 8
- Tip transport intern: tren, ferry;
- Tip cazare: hotele 3-4*
- Vaccinurile nu sunt obligatorii.

Screen Shot 2019-08-23 at 22.40.31.png
Detalii preț
bottom of page