top of page
Japonia
manuel-cosentino-n--CMLApjfI-unsplash.jpg
  • Informație generală despre călătorie
    Dățile călătoriei: 10-20 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
  • Prețul, ce include și ce nu include?
    Prețul include: Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
  • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
    Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.

Japonia.. țară a cărei perfecționism este reflexia interiorului poporului său. Acești oameni, ai căror rădăcini se trag inclusiv de la Samurai, au păstrat în ADN-ul lor modul de viată în armonie cu natura, perfecționismul în lucruri mărunte, simplitatea în orice. Acum asta poate fi observat cu ochiul liber în felul în care japonezii și-au construit casele, clădirile și orașele, în principiile care stau la baza culturii lor. 


Prezentul Japoniei reprezintă combinație între trecut și viitor, unde pagodele vechi și porțile spiritelor coexistă în armonie cu clădiri futuristice zgârâie-nori, unde tradițiile și obiceiurile vechi se îmbină perfect cu nivelul economic super dezvoltat. Deși astăzi despre cultura, tradiția și filozofia Japoniei sunt scrise o sumedenie de cărți, atitudinea fată de viață a oamenilor din Japonia este destul de ciudată pentru cei din west. Ei sunt capabili să admire frumusețea naturii pentru o lungă perioadă de timp și să absoarbă forță și inspirație din ea. Vederea sakurii înfloritoare și apusul soarelui sunt pentru ei un fel de simbol al neveșniciei frumuseții lumii. Chiar și priveliștea unui bambus aplecat sub zăpadă este pentru japonezi un simbol al curajului și al forței, iar grădinile create din pietre subliniază perfect tendința poporului japonez către conexiune cu momentul prezent, aprecierea frumuseții naturii și căutarea unui sens mai profund al vieții.
Amestecul perfect între moștenirea Orientului și realizările Occidentului este principalul motiv care atrage în Japonia mii de călători.

wego logo orizontal.png
bottom of page