top of page
Top
logo.png

MEXICO & CUBA

Feel latino vibes

Arrow+for+Page+1_1.gif
India

Atât de asemănătoare, atât de apropiate, dar atât de diferite!
Mexicul este un mix de culturi spaniole, indiene și caraibe. Imaginează-ți: stai în pădure tropicală și, sub strigătele papagalilor colorați, cercetezi hieroglifele mayașilor de pe pereții templelor. Sau cum te contopești într-un întreg cu o placă de surf și înoți în direcția orizontului care aduce valuri turcoaze spre mal, iar în spatele tău se întind plaje albe. Sau cum te scufunzi într-o peșteră subacvatică înconjurată de pești colorați, de parcă ar fi pictați. Și între timp - nu uita să încerci unul din 300 de soiuri locale de tequila - fără lime și sare, dar ca bărbații mexicani - cu suc de roșii și chili. Și dacă consideri că nu e suficient de iute, mușcă o bucată din orice capodoperă a bucătăriei locale, care la sigur îți va aprinde focul în gură. Acesta este Mexicul - culori, gusturi și oricare altă senzație este abundentă, pură, irezistibilă, trebuie doar suficient timp să le simți pe toate!
Cuba, la rândul ei, reprezintă una dintre cele mai neobișnuite destinații din lume pentru cei aventurieri care sunt în căutarea unei călătorii de neuitat. Aici ai parte de incredibila atmosferă a barurilor încețoșate de fumul celui mai pur tutun din lume, cu ritmuri fierbinți ale muzicii cubaneze și gustul cocktaiurilor cu acea nuanță pătrunzătoare a romului Cubanez, aici e locul unde natura a oferit mării culoare mai frumoasă de cât cerului și o bogată faună sălbatică. Însă cel mai mult ne face să revenim pentru a treia oară, e posibilitatea de a simți pe propria piele modul de viață a anilor 70, căci Cuba a rămas prinsă în secolul XX. Totul fascinează întratât de mult încât există dorința de a rupe biletul retur și de a rămâne aici pentru totdeauna!

 

Screen Shot 2019-08-24 at 10.01.04.png

MEXICO & CUBA

11 - 27 MAR 2020

DISCOVER THE ROUTE

Cancun - Isla Mujeres - Las Coloradas - Valladolid - Chichen Itza - Coba - Tulum - Insula Cozumel - Playa del Carmen - Havana - Trinidad - Varadero

Screen Shot 2019-08-23 at 21.34.12.png
6 LOCURI
16 ZILE
€ 2220

DISCOVER LOCATIONS

CANCUN

 

Privind frumusețile naturale ale Cancunului, îți vine greu să crezi că a început să atragă călătorii abia câteva decenii în urmă. Ca să înțelegeți asta, trebuie să vă pătrundeți cu frumusețea pătrunzătoare a locului. Imaginati-va nisipul matasos, fin și alb ca făina mangaiat de apele turcoaz, calde și limpede ale Caraibelor. Iar pentru cei pasionați de istorie, Cancunul păstrează construcții vechi a civilizațiilor care cândva au domnit pe aceste pământuri. 

Cancun2.jpg
d40928_e9c44874dad84279a4c5f55c9d6b0a6b_
Isla Mujeres.jpg
Cancun5.jpg
Chichen Itza.jpg

Chichez itza

Chichen Itza este un centru grandios al civilizației maya-toltece, care a absorbit cunoștințele, credințele și ideile acestor popoare despre universul și lumea din jurul său. Orașul este inclus în lista patrimoniului mondial UNESCO, iar piramida Kukulkan situată aici este declarată una dintre noile șapte minuni ale lumii.

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png

ALSO IN MEXICO

CENOTE5.jpg
Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
pyramid-chichen-itza-mexico-panoramic-im

 

Tulum este un loc uimitor de pe coasta de est a Peninsulei Yucatan, care constă din trei părți: ruinele vechiului oraș mayaș - principala atracție al acestor locuri, satul indian Tulum Pueblo și zona de atracții care s-a întins pe câțiva kilometri de-a lungul coastei peninsulei și cuprinde în sine cele mai frumoase hoteluri ale Mexicului, unul din ele fiind fosta casă a lui Pablo Escobar, zeci de cafenele și restaurante din care pur și simplu nu vrei să pleci.
O adevărată aventură ne așteaptă în rezervația naturală Rio Lagartos - pe barcă vom mergeți la colonii de flamingo roz, vom traversa mangrove arhipline de crocodili, vom admira diversitatea florei și faunei tropicale. Apoi, în drum spre Tulum, vom vizita centrul istoric al vechiului oraș colonial Valladolid, care păstrează o amintire a multor evenimente și legende istorice. Iar vizita la ruinele piramidelor Coba și cenota Ik Kil vor adăuga amintiri frumoase călătoriei noastre!

havana


Arhitectura vremurilor dominației coloniale spaniole este învecinată cu zgârie-nori din beton și sticlă. Orașul este foarte pitoresc: centrul Havanei Vechi, cu străzi înguste ale timpului colonial - chiar istoria țării și a capitalei sale - cuprinde în sine peste 900 de monumente istorice. În timpul zilei, aici se organizează în mod constant spectacole colorate, iar seara, cabaretele își deschid ușile. Havana este un oraș colorat și atractiv, unul dintre cele mai neobișnuite din întreaga lume. O atmosferă de recunoscut și veșnic memorabilă, multe atracții și o dispoziție specială în aer atrag călătorii aici și vă permit să vă cufundați în lumea minunată a Havanei.

Havana4.jpg
Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Tulum2.jpg
Rio Lagartos.jpg
Tulum.jpg

Trinidad


Aflat pe malul Mării Caraibe, Trinidad este unul din cele mai pitorești și autentice orașe ale Cubei. Împreună cu fabricile Valle de los Ingenios, Trinidad este recunoscut de UNESCO drept patrimoniu mondial. Orașul este un fel de „muzeu în aer liber”, cu străduțele sale pietruite și case în stil colonial.

Varadero

Varadero este ușor de descris într-un singur cuvânt - plajă. Douăzeci de kilometri de plaje cu nisip făinos și apa caldă a Oceanului Atlantic. Plajele locale au intrat de nenumărate ori în topul celor mai bune din lume. Și chiar dacă Cuba încă nu e răsfățată de beneficiile civilizației - călătorii aici vin să respire cu aerul libertății!

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
havana6.jpg
Havana3.jpg
Trinidad2.jpg
Varadero1.jpg
6a50fcf40062f205e85188076d99d35c.jpg

€2220
Pretul include

- Zborul Chișinău - Cancun, Havana - Chișinău;
- Zborul intern Cancun - Havana;
- Cazare pentru toată perioada în hoteluri și case;
- transferurile hotel - aeroport/stație autobus - hotel;
- toate transferurile interurbane cu autobuse și van-uri;
- chiria mașinii și taxa pentru drumurile cu plată din Mexic;
- biletul de intrare în site-ul arheologic Chichen Iza, Tulum;
- biletele de intrare la cenotele din Mexic;
- excursia de pe lacul roz din Mexic Rio Lagartos și restul excursiilor din program;
- viza în Cuba;
- însoțirea grupului de către Team Leader.

- mâncarea;
- combustibilul pentru mașinile din Mexic;
- tipsuri la ghizi.

Cheltuieli

suplimentare

Informatie

utila

- Tipul călătoriei: plajă, city walking, tururi ghidate, cunoașterea locurilor istorice;
- Numărul de nopți în călătorie: 15
- Numărul maxim de persoane în grup: 10
- Tip transport intern: avion, autobus, mașină chirie
- Tip cazare: hotele 2-4*
- Vaccinurile nu sunt obligatorii
- Viza pentru Mexic pentru cetățenii români nu este obligatorie. Cetățenii moldoveni sunt nevoiți să obțină viza mexicană la consulatul de la București. Viza pentru Cuba o vom obține la decolare spre Havana (este inclusă în preț).

Screen Shot 2019-08-23 at 22.40.31.png
wego logo orizontal.png
bottom of page