top of page
Top
Image by Luisa Denu

BARI

Image by sterlinglanier Lanier
Image by Mathilde Ro

Frumos, istoric, situat pe litoral, fermecător, mediteranean... toate acestea sunt doar o scurtă descriere a ceea ce are Bari de oferit. Fiind capitala regiunii Puglia, Bari este mai plin de viață decât orașele învecinate Lecce sau Brindisi, cu o operă uluitoare, recent renovată, și clădiri frumoase care sunt exemple perfecte de grandoare italiană.
Alt oraș care-l vom vizita în acest Power Break este Matera. 

Este unul dintre cele mai neobișnuite orașe din Italia: centrul său vechi este golit în întregime în stâncă, amintind de orașul său geamăn Petra din Iordania. Orașul a fost înconjurat de ziduri în epoca romană și, din motive de siguranță, casele sătești au fost construite în numeroasele grote și masive stâncoase. Cele mai multe dintre ele au supraviețuit până în prezent, iar unele dintre ele găzduiesc acum hoteluri, restaurante și cafenele. Întreaga parte veche a orașului este acum inclusă în patrimoniul mondial UNESCO.

Printre obiectivele turistice din Matera se numără cele mai multe biserici și temple - aproximativ 130. Cea mai renumită dintre ele este biserica San Pietro Caveoso, construită în 1218. Dar templele rupestre nu sunt mai puțin curioase: pe pereții lor s-au păstrat fresce din epoca bizantină, iar coloanele sunt înlocuite de stalactite.
Și să nu uităm de Alberobello, micul oraș care a fost luat sub protecția UNESCO încă în 1996, renumit pentru casele sale trulli vopsite în alb.

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page