top of page
Top
Image by kylefromthenorth

south africa

Image by Hans Veth
df.webp

Este foarte mult de inclus într-un itinerar de 7 zile în Africa de Sud, deoarece sunt atât de multe de făcut în această țară intrigantă. Un mix de cultură colonială africană nativă și europeană, amplasat într-o locație cu adevărat frumoasă. În Cape Town munții se prăbușesc în oceane albastre, litoralul împânzit cu plajele albe oferă casă pinguinilor și focilor. Plimbările cu mașina pe drumuri stâncoase și plimbările pe dealuri oferă priveliști care îți taie respirația și pentru care Cape Town a devenit faimos. 
Kruger National Pak, un gigant al safari-urilor africane, acoperă 19.485 km² și găzduiește peste 150 de mamifere și 500 de specii de păsări. E un paradis pentru The Big Five, protejând rinocerii africani și adăpostind elefanți și bivoli în turme imense. Leoparzii și leii se relaxează neobișnuit de mult în acest colț minunat al naturii.

 • Informație generală și itinerariul călătoriei în Islanda
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
 • Prețul - ce include, ce nu include și termeni de plată
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Excursia cu barca spre balene Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina Termeni de plată: Pentru a rezerva loc este nevoie să achitați 40% din costul călătoriei.
 • Vreau să merg. Care este următorul pas?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, locul tău în grup este rezervat. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
74526003_1418963821606357_80338838335248
bottom of page