top of page
Top
Image by kylefromthenorth

south africa

Image by Hans Veth
df.webp

Este foarte mult de inclus într-un itinerar de 7 zile în Africa de Sud, deoarece sunt atât de multe de făcut în această țară intrigantă. Un mix de cultură colonială africană nativă și europeană, amplasat într-o locație cu adevărat frumoasă. În Cape Town munții se prăbușesc în oceane albastre, litoralul împânzit cu plajele albe oferă casă pinguinilor și focilor. Plimbările cu mașina pe drumuri stâncoase și plimbările pe dealuri oferă priveliști care îți taie respirația și pentru care Cape Town a devenit faimos. 
Kruger National Pak, un gigant al safari-urilor africane, acoperă 19.485 km² și găzduiește peste 150 de mamifere și 500 de specii de păsări. E un paradis pentru The Big Five, protejând rinocerii africani și adăpostind elefanți și bivoli în turme imense. Leoparzii și leii se relaxează neobișnuit de mult în acest colț minunat al naturii.

  • Informație generală despre călătorie
    Dățile călătoriei: 10-20 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
  • Prețul, ce include și ce nu include?
    Prețul include: Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
  • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
    Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page