top of page
Top
Image by Magdalena Kula Manchee

KENYA + TANZANIA & ZANZIBAR

Image by Hu Chen
Image by Olga Budko

Tanzania găzduiește unele dintre cele mai renumite parcuri naționale și atracții naturale de pe întregul continent African, inclusiv maiestuosul Munte Kilimanjaro. Respectiv, cele mai populare activități în Tanzania și motivul pentru care mulți oameni vizitează țara sunt safari-urile și aventurile ce cuprind observația vietii animalelor în libertate. În călătoria dată, noi vom lăsa în pace vârful African - Kilimanjaro, căci urcarea pe el necesită pregătire fizică cu măcar câteva luni înainte. Însă nu vom pleca de aici fără a face safari. Agenția care am selectat-o să ne organizeze expediția de 4 zile are nota maximă pe tripadvisor din peste 200 de recenzii! Nici o călătorie în Tanzania nu este completă fără bijuteria sa azurie. Nu departe de țărm, Oceanul Indian cuprinde în apele sale insula Zanzibar! Orașul principal al insulei este Stone Town, situat în interiorul capitalei Zanzibar City. Stone Town este renumit pentru vechiul său fort, propriul său amfiteatru, mai multe moschei, istorica piață a comerțului cu sclavi si casa în care s-a născut și crescut legendarul Freddie Mercury. Însă, Zanzibar desigur uimește în primul rând prin bogăția și frumusețea lumii sale naturale! 

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
wego logo orizontal.png
bottom of page