Image by Tim Hopf

grup complet
02/2022

Image by Chris Charles

grup complet
03/2022

Image by Sofia Guaico

grup complet
04/2022

Image by Yeo Khee

04/2022

Image by André Filipe

iceland

detalii curând
06/2022

logo.png

"Opt ani de călătorii au lăsat conștientizări profunde despre viață. Una dintre cele mai importante este faptul că omul, valorile și comportamentul lui, gândurile și scopurile sunt influențate de experiența sa anterioară. Prezența călătoriilor în experiența omului îl transformă mult spre valori mai înalte și un interior mai frumos. Anume călătoriile, nu sejururile la hotel. De aceea noi optăm ca în ale noastre călătorii să vă oferim cât mai multă experiență, cât mai multe ieșiri din zona voastră de confort, căci acolo e teritoriul unde vă cunoașteți pe sine și totodată vă contemplați spre ceva superior."

#wegoexperiences

statistica de care suntem mândri

4I6A2583.jpg

8

suntem primul proiect de călătorii de grup din Moldova!

ani experiență

4I6A7539-2.jpg

79

avem cea mai mare experiență în organizarea călătoriilor de grup!

călătorii organizate

DSC03799.jpg

45

am fost pe toate continentele lumii cu excpeția Antarctidei!

țări vizitate

recenzii.jpg

418

peste 100 dintre ei au mers de minim 2 ori, unii au mers de peste 10 ori!

călători unici

despre we go

Din 2013, noi, cei de la WE GO, organizăm călătorii de grup spre destinații neexplorate de călătorul moldovean până atunci. Pământul e plin de locuri extraordinare, iar noi ne-am propus să le descoperim într-un mod la fel de extraordinar. 

Viziunea noastră aparte asupra călătoriilor, ne-a făcut să înlocuim hotelele all-inclusive cu casele localnicilor, autocarele pline de turiști cu hiking sau cu mașini în chirie, iar odihna pasivă cu explorări și expediții. Și pentru că cei cu care descoperi împreună locurile contează nu mai puțin decât însuși locul, ne străduim să atragem în călătoriile noastre oameni pe aceeași undă cu noi.

aici au ajuns grupurile we go

MapChart_Map.jpg
Mihai Vidrascu.jpg
Recent m-am întors dintr-o călătorie organizata de Alexandru Podolski. A fost o vacanță de neuitat, cu o echipă extraordinară și foarte veselă. Alexandru Podoliski îți mulțumesc pentru ceea ce faci și cum o faci. Ține tot așa în continuare! Îți doresc cât mai multe călătorii cu călători pozitivi și veseli!
                               .

Mihai Vîdrașcu

filipine, chile, argentina, brazilia, maroc, mallorca

                                       .

 

35975243_10211262176212142_2487420233485123584_n.jpg
Fiind dintotdeauna ferm convinsă că nu iubesc călătoriile în grup, majoritatea plecărilor cu prietenii oprindu-se la capitolul discuții, planificare și rezervări, aici, la recomandarea prietenei mele și asigurată de faptul că nu voi avea deloc griji organizatorice, am hotărît să ies din zona de confort și să încerc. Am plecat fără așteptări și cu inima deschisă. Am găsit acolo prieteni noi, un sentiment frumos de “acasă” și mult zen. Acum știu exact cum vor arăta toate călătoriile viitoare pe care le voi avea. Abia aștept următoare aventură!
.        

Dana Basoc

mallorca, maroc

451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png

EXPEDIȚII

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

dna.png

DESPRE NOI

checklist.png
telephone.png

REGULAMENT

CONTACTE